Google Pixel 7 8GB RAM 128GB - Black

Google
61.200,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Google
Kod proizvoda - SKU GP78128B
Na zalihama

Opis

Google Pixel 7 128GB Black je sveobuhvatan pametni telefon koji vam pruža vrhunsko iskustvo u svakom pogledu. Sa sofisticiranim dizajnom, snažnim performansama i bogatim funkcijama, ovaj telefon je savršen izbor za sve koji žele da ostanu povezani, produktivni i kreativni.

Specifikacije:

  • Boja: Crna
  • Memorija: 128GB
  • Ekran: 6,2-inčni AMOLED ekran visoke rezolucije
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 8-serije
  • RAM: 8GB
  • Glavna kamera: 12,2 megapiksela
  • Prednja kamera: 8 megapiksela
  • Baterija: 4500mAh
  • Operativni sistem: Android (najnovija verzija)
  • Ostalo: Brzo punjenje, Google Asistent, Google Maps, Google Photos

Google Pixel 7 128GB Black je vrhunski pametni telefon koji kombinuje inovativnu tehnologiju, elegantan dizajn i moćne performanse. Ovaj model predstavlja najnoviju inkarnaciju Pixel serije i donosi niz unapređenja u odnosu na prethodne modele. Sa svojim naprednim funkcionalnostima i sofisticiranim izgledom, Pixel 7 je pravi izbor za one koji žele da iskoriste sve prednosti moderne tehnologije.

Google Pixel 7 128GB Black ima elegantno telo sa sofisticiranim crnim završetkom koji privlači poglede. Sa savršeno zaobljenim ivicama i tankim profilom, ovaj telefon pruža udoban osećaj u ruci i lako se uklapa u džep ili torbicu.

Uživajte u izuzetnom vizuelnom iskustvu zahvaljujući 6,2-inčnom AMOLED ekranu visoke rezolucije. Sa živopisnim bojama, dubokim kontrastom i oštrim detaljima, svaka slika, video ili igra će oživeti na ekranu Pixel 7.

Google Pixel 7 128GB Black pokreće napredan Qualcomm Snapdragon 8-serije procesor, koji pruža brzo i fluidno korisničko iskustvo. Sa 8GB RAM memorije, ovaj telefon obezbeđuje besprekorno multitasking iskustvo bez ikakvog usporavanja.

S 128GB interne memorije, Pixel 7 vam omogućava da sačuvate sve svoje omiljene sadržaje, uključujući fotografije, video zapise, muziku i aplikacije. Takođe, možete se osloniti na Google-ov cloud sistem za dodatni prostor i sigurnosno kopiranje podataka.

Opremljen naprednim kamerama, Pixel 7 vam omogućava da zabeležite nezaboravne trenutke u visokoj rezoluciji. Glavna kamera od 12,2 megapiksela snima jasne i oštre fotografije, dok prednja kamera od 8 megapiksela pruža izvanredne selfije. Osim toga, Pixel 7 nudi napredne funkcije snimanja, kao što su noćni režim, super usporeno snimanje i optička stabilizacija slike.

Sa moćnom baterijom kapaciteta 4500mAh, Google Pixel 7 128GB Black obezbeđuje dovoljno energije za ceo dan. Uz podršku za brzo punjenje, možete se brzo vratiti u akciju bez čekanja na dugo punjenje.

Pixel 7 radi na najnovijoj verziji Android operativnog sistema, sa intuitivnim korisničkim interfejsom i bezbednosnim ažuriranjima direktno od Google-a. Takođe, Pixel 7 ima pristup svim Google-ovim servisima, kao što su Google Asistent, Google Maps i Google Photos, da biste uvek bili povezani i organizovani.

Informacije

SKU
GP78128B
Kategorije
Proizvođač