JBL Charge 5 - Blue

JBL
18.700,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
JBL
Kod proizvoda - SKU JBLC5BL
Na zalihama

Opis

JBL Charge 5 je prenosni Bluetooth zvučnik koji pruža izvanredan zvuk, dugotrajnu bateriju i brojne praktične funkcije. Sa svojim modernim dizajnom i visokokvalitetnim performansama, ovaj zvučnik je idealan za sve ljubitelje muzike koji žele da uživaju u omiljenim pesmama bilo gde i bilo kada. Bilo da organizujete žurku na otvorenom ili želite da poboljšate kvalitet zvuka tokom putovanja, JBL Charge 5 je pravi izbor.


Specifikacije:

  • Model: JBL Charge 5
  • Boja: Plava
  • Tip zvučnika: Prenosni Bluetooth zvučnik
  • Povezivost: Bluetooth, USB
  • Baterija: Punjiva litijum-jonska baterija, 7500mAh
  • Vreme punjenja: 4 sata (uz korišćenje punjača od 20V/3A)
  • Dužina reprodukcije: Do 20 sati
  • Dimenzije (ŠxVxD): 22 x 9,6 x 9,3 cm
  • Težina: 0,96 kg


JBL Charge 5 pruža izvanredno snažan zvuk sa bogatim basom i jasnim visokim tonovima. Zahvaljujući svojim visokokvalitetnim drajverima i dualnim pasivnim radijatorima, ovaj zvučnik pruža dubok i impresivan zvuk koji će ispuniti prostoriju. Bilo da slušate muziku, gledate filmove ili igrate igre, JBL Charge 5 će vam pružiti vrhunsko audio iskustvo.


Uz JBL Charge 5, možete se zabavljati satima bez brige o pražnjenju baterije. Sa baterijom koja traje do 20 sati, možete uživati u neprekidnom strimovanju muzike ili gledanju filmova tokom celog dana. Ovaj zvučnik takođe ima USB priključak koji vam omogućava da napunite svoje pametne uređaje dok ste u pokretu.


JBL Charge 5 je dizajniran da izdrži različite uslove. Sa svojom vodootpornošću (IP67), možete ga koristiti na plaži, bazenu ili tokom kišnih dana bez brige o oštećenju. Ovaj zvučnik takođe ima izdržljivu konstrukciju koja ga čini otpornim na udarce i habanje, što ga čini savršenim za avanture na otvorenom.


JBL Charge 5 podržava bežično povezivanje putem Bluetooth tehnologije, što vam omogućava jednostavno strimovanje muzike sa vašeg pametnog telefona, tableta ili drugih Bluetooth uređaja. Takođe, ovaj zvučnik ima JBL PartyBoost funkciju koja vam omogućava da povežete više JBL zvučnika i stvorite bogatiji zvuk i atmosferu na vašim zabavama. Uz podršku za hands-free pozive, možete jednostavno obavljati telefonske razgovore bez prekida muzike.


Garancija: 12 meseci 

Informacije

SKU
JBLC5BL
Kategorije
Proizvođač
JBL